Nieuws

30e editie Bildtse Cup van 23 juni t/m 2 juli 2022

27 februari 2022
We hebben goed nieuws! 

De 30e editie van de Bildtse Cup kan eindelijk doorgaan. Twee keer heeft corona roet in het eten gegooid, maar nu maken we er een extra mooi toernooi van. Zet 23 juni t/m 2 juli dus maar vast in de agenda. De halve finales zijn dit jaar in Sint Jabik en de finales in Minnertsga. We hopen op een grote opkomst. Hou deze site en Facebook in de gaten voor opgave of eventueel ander nieuws.

Bildtse Cup uitgesteld naar 2022

7 juni 2021
Beste leden van de Bildtse tennisclubs,


Wij willen jullie informeren dat er door de commissie van de Bildtse Cup is besloten de Bildtste Cup uit te stellen naar 2022.  Dit omdat we graag een toernooi willen opzetten, met zoveel mogelijk deelname en gezelligheid. Helaas is 2021 nog te onzeker voor ons. 

We zullen alle verenigingen tijdig informeren over de data van het toernooi in 2022. 

We hebben er enorm veel zin in om dan weer met elkaar een geweldig toernooi neer te zetten en we hopen op zoveel mogelijk opgave.


We hopen op jullie begrip.


Sportieve groet ,

de Bildtse Cup Commissie,

Letty, Erik, Anneke, Rick, Wytse Gerke en Trienke.

Gezocht commissielid

22 juni 2020
De Bildtse Cup commissie bestaat  nu uit zes leden, maar zou graag de commissie met een extra commissielid uit willen breiden.
Lijkt het je leuk om een aantal weken per jaar de handen uit de mouwen te steken voor en vooral tijdens de Bildtse Cup, meld je dan aan bij onze secretaris Trienke Vrieswijk, tel: 0611260387.

Nieuw logo en nieuwe website

6 juni 2020

Ondanks dat er geen Bildtse Cup is dit jaar, hebben we toch niet stil gezeten. Achter de schermen is er wel doorgewerkt. De Bildtse cup heeft vanaf nu ook een eigen logo. We zijn hier erg trots op!

 En hebben we zoals jullie zien de website een make-over gegeven.

Editie 2020 afgelast 

 21 april 2020
In verband met de ontwikkelingen rondom Covid- 19 zal er geen “Bildtse Cup 2020” editie komen.

 Wij vinden dit ontzettend jammer om dit jullie te mededelen, maar zoals jullie waarschijnlijk ondertussen wel weten gaan de “evenementen” die tot 1 september gepland zijn niet door. Ook onze geliefde Bildtse Cup valt daaronder.

 Helaas zijn er geen mogelijkheden om het eventueel te verplaatsen. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze lastige tijd en hopelijk tot snel! 


Op naar de 30e editie in 2021!!